Ο Eduardo Saverin, πρών συμφοιτητής του Zuckerberg στο Harvard και συνιδρυτής του Facebook αναφέρει σε συνέντευξη του στο βραζιλιάνικο περιοδικό Veja ότι παρά τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους δεν του κρατά καμία απολύτως κακία:

 

“Έχω μόνο καλά πράγματα να πω για το Mark, δεν υπάρχει κακία ανάμεσα μας. Η αφοσίωση του στην εταιρεία από την πρώτη κιόλας μέρα είναι αξιοθαύμαστη. Ήταν οραματιστής, γνώριζε ότι για να μεγαλώσει το Facebook έπρεπε να διατηρήσει την κεντρική του ιδέα, την παρουσίαση των ανθρώπων όπως πραγματικά είναι δίχως ψευδώνυμα και παρατσούκλια. Αυτή είναι η μεγαλύτερη δύναμη του κοινωνικού δικτύου και αυτό που μας επέτρεψε να το μεταμορφώσουμε σε ένα εργαλείο διαμαρτυρίας, εργασίας και σύνδεσης με τους φίλους μας.”

Όσο για το “The Social Network”, ο Saverin σχολιάζει ότι η ταινία τον παρουσιάζει πιο επιθετικό από ότι είναι στην πραγματικότητα:

“Δε θα πετούσα ποτέ laptop σε άνθρωπο, ούτε καν στο Mark…”

[πηγή forbes]

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.