Δυο εβδομάδες πέρασαν από την παρουσίαση του νέου Samsung Galaxy S III στο Λονδίνο και από ότι φαίνεται ήταν αρκετός καιρός για να φτάσουν οι προπαραγγελίες τις 9 εκατομμύρια συσκευές. Τουλάχιστον έτσι αναφέρει ένα στέλεχος της Samsung, δείχνοντας ότι η παρουσίαση και όλο το hype που δημιουργήθηκε εδώ και αρκετό καιρό μεταφράστηκε σε μεγάλες πώλησης παγκοσμίως.

 

Πρέπει να αναφέρουμε ότι από αυτό το νούμερο δεν περιέχει την αμερικανική αγορά καθώς η έκδοση του Galaxy S ΙΙΙ για την Αμερική θα υποστηρίζει LTE και πιθανότατα θα φέρει τον διπύρηνο Qualcomm S4 αντί του τετραπύρηνου Exynos 4412 που είναι ο βασικός επεξεργαστής του Galaxy S ΙΙΙ για τον υπόλοιπο κόσμο. Σύντομα ελπίζουμε να έχουμε στοιχεία και για την αμερικανική αγορά και για το πόσο καλά θα πάει εκεί η νέα ναυαρχίδα της Samsung.

 

Oπως καταλαβαίνετε η γραμμή παράγωγης της Samsung έχει ήδη πάρει φωτιά παράγοντας 5 εκατομμύρια Galaxy s  III τον μηνά. Μένει μονό να το πιάσουμε στα χέρια μας και να δούμε από πρώτο χέρι πόσο καλή είναι τελικά η συσκευή και αν αξίζει αυτές τις πώλησης.

 

via

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.