Η εφαρμογή προσαρμογής πολλών στοιχείων του One UI και των εφαρμογών της Samsung, Good Lock, που έχει σχεδιαστεί για χρήση αποκλειστικά σε κινητά τηλέφωνα Galaxy, είναι τώρα διαθέσιμη για λήψη στο Google Play Store. Πριν, η Samsung διέθετε την εφαρμογή αποκλειστικά μέσω του δικού της καταστήματος εφαρμογών, το Galaxy Store.

Το Good Lock είναι μια εργαλειοθήκη προσαρμογής για τα τηλέφωνα Samsung Galaxy. Σας επιτρέπει να κατεβάσετε πρόσθετα για να προσαρμόσετε πράγματα όπως η οθόνη κλειδώματος, οι ειδοποιήσεις, ακόμη και ο launcher εφαρμογών. Βασικά, σας επιτρέπει να κάνετε το τηλέφωνό σας πιο προσωπικό και να λειτουργεί όπως θέλετε, με πρόσθετα και άλλα προσαρμόσιμα στοιχεία του UI.

Η εφαρμογή Good Lock, η οποία είναι καταχωρημένη ως “Early Access”, εξακολουθεί να είναι συμβατή μόνο με τηλέφωνα Galaxy και δεν θα λειτουργήσει σε άλλα τηλέφωνα Android. Κατά την προβολή της καταχώρησης στο Play Store σε μη υποστηριζόμενο υλικό, θα εμφανιστεί ένα προειδοποιητικό μήνυμα ότι η συσκευή σας δεν υποστηρίζεται.

Επιπλέον, στο Google Play Store υπάρχει και το One Hand Operation + του Good Lock. Αυτό το προαιρετικό πρόσθετο σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να συντονίζετε προσαρμοσμένες χειρονομίες για το άνοιγμα εφαρμογών, την πρόσβαση σε τμήματα του UI και άλλα. Περιμένουμε σταδιακά να γίνουν διαθέσιμα όλα τα πρόσθετα και στο κατάστημα εφαρμογών της Google.

Φέρνοντας το Good Lock στο Google Play Store, η Samsung θα μπορούσε να προσφέρει έναν τρόπο για να κάνει περισσότερους ανθρώπους να χρησιμοποιούν εργαλεία και υπηρεσίες ειδικά για το Galaxy. Προς το παρόν, φαίνεται ότι η Samsung δοκιμάζει την ανταπόκριση του κοινού.

Ενώ ο κορεατικός τεχνολογικός γίγαντας θα προτιμούσε να έχουν οι χρήστες πρόσβαση στο Galaxy Store για να κατεβάζουν εφαρμογές, η μετακίνηση στο πολύ πιο δημοφιλές Play Store βγάζει νόημα, γιατί μεγάλη μερίδα χρηστών δεν χρησιμοποιεί άλλα καταστήματα εφαρμογών, ούτε καν το Galaxy Store.

Η αναζήτηση για το “Good Lock” στο Google Play Store εμφανίζει την καταχώριση του. Ωστόσο, διαπιστώσαμε πώς σε κάποιες περιπτώσεις δεν συμβαίνει αυτό. Αν τύχει και δεν μπορείτε να εντοπίσετε την εφαρμογή, τότε κάντε κλικ ΕΔΩκαι ΕΔΩ θα βρείτε το One Hand Operation +.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όσες εφαρμογές μπορώ να έχω από galaxy store, τόσο το καλύτερο. Η αναβάθμισή τους είναι ασύλληπτα καλύτερη εμπειρία σε σχέση με το play store, που συγκριτικά μοιάζει κολλημένο στη λίθινης εποχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.