Η Samsung μπορεί να είναι η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη ίσως εταιρεία στο χώρο του Android, ωστόσο ένα από εκείνα τα χαρακτηριστικά στα οποία υστερεί σημαντικά είναι η φόρτιση, ιδίως ως προς τους Κινέζους κατασκευαστές. Οι μπαταρίες των Samsung συσκευών είναι μεγάλες που φθάνουν ή και ξεπερνούν τα επίπεδα των ανταγωνιστών, ωστόσο η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική όσον αφορά τις ταχύτητες φόρτισης.

Αν και οι κινεζικές εταιρείες εξοπλίζουν τα smartphones τους με ταχύτητες φόρτισης που ξεπερνούν τα 100W, τα 45w είναι το maximum στις Galaxy συσκευές. Αλλά ακόμη και τα 45w είναι πολύ σπάνια σε αυτές. Οι περισσότερες συσκευές, είτε ανήκουν στην flagship κατηγορία είτε όχι που έχει διαθέσει η Samsung περιορίζονται στα 25w.

Cosmote: Έτσι μπορείς να έχεις 200GB κάθε μήνα και έτσι απεριόριστο χωρίς συμβόλαια

Ως εκ τούτου, αν ένα Galaxy smartphone έχει υποστήριξη 45w ή όχι δεν είναι πάντα εύκολο να το ξέρεις. Και σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε όσους αναζητούν ένα smartphone που έκανε το ντεμπούτο του το 2024 και μπορεί να φορτίσει στα 45W, αναφέρουμε τη σχετική λίστα από κάτω.

Galaxy S24+
Galaxy S24 Ultra
Galaxy M55
Galaxy C55
Galaxy F55

Η λίστα είναι ιδιαίτερα μικρή, αν σκεφθείς μάλιστα ότι τα M55, C55 και F55 είναι απλά rebranded εκδόσεις της ίδιας συσκευής για διαφορετικές αγορές. Επιπλέον, δεν είναι ευρέως διαθέσιμα όπως τα υπόλοιπα flagship smartphones της Samsung και η σειρά Galaxy A series της εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.