Το ευχάριστο από την ατελείωτη σειρά από δίκες ανάμεσα σε Smartphones και σε Tablets, είναι τα αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα που βγαίνουν στην επιφάνια. Στην περίπτωση μας λοιπόν είναι η αναφορά είναι σε πολύ αρχικά σχέδια του iPad.  Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια της δίκης μεταξύ Apple και Samsung, και βλέπουμε ένα πολύ αρχικό πρωτότυπου αυτού που γνωρίζουμε σήμερα ως iPad.

Όταν λέμε πολύ αρχικά σχέδια το εννοούμε, γιατί ενώ το πρώτο iPad βγήκε στη αγορά το 2010, αυτό το tablet γεννήθηκε σαν πίσω στο 2002-2004.  Από τις φωτογραφίες μπορούμε να διακρίνουμε τον ήδη γνωστό dock connector των iPad και iPhone που κατάφερε να παραμείνει στη συσκευή όλα αυτά τα χρόνια μέχρι την κυκλοφορία του πρώτου iPad.

Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είμαστε εντυπωσιάστηκα από το πόσο πολύ χοντρό αυτό το μοντέλο είναι. Πιθανότατα η Apple στο αρχικό μοντέλο θα χρησιμοποίησε hardware που ήδη είχε στα ράφια, παρά να ψάξει στην αγορά για καινούριες σε τόσο αρχικό στάδιο ανάπτυξης του μοντέλου. Το θετικό είναι ότι η Apple δεν βιάστηκε να το δώσει στην αγορά, και γλυτώσαμε από το μαρτύριο να βλέπουμε μια συσκευή σαν αυτή.

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.