Σήμερα ξεκίνησε μία νέα αναβάθμιση λογισμικού για τα Xperia P, Xperia U, Xperia go and Xperia sola, που διορθώνει διάφορα bugs και βελτιώνει τη συνολική εμπειρία χρήσης.

Η αναβάθμιση του Ice Cream Sandwich περιλαμβάνει βελτιώσεις σε: σταθερότητα, WiFi, tethering, camera (capture and playback), NFC και Sms.

Όλοι οι ιδιοκτήτες του Xperia P θα λάβουν μια ειδοποίηση μόλις η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη γι αυτούς.( Ανα χώρα οι αναβαθμίσεις θα γίνονται με κάποια σειρά. Δεν θα είνια ταυτόχρονη για όλους).

Για τους ιδιοκτήτες Xperia U, Xperia go and Xperia sola- εάν έχετε λάβει ήδη την αναβάθμιση Ics θα λάβετε και εσείς ειδοποίηση, για να αναβαθμίσετε O.T.A. Ενώ εσείς που διαθέτετε ακόμα Gingerbread θα χρειαστεί να συνδέσετε τη συσκευή σας στον υπολογιστή και να κάνετε την αναβάθμιση χειροκίνητα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα http://www.sonymobile.com/update.

 

Πηγή

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.