Παρά τη συρρίκνωση του μεγέθους του τμήματος κινητών τηλεφώνων της, η Sony εξακολουθεί να κατασκευάζει smartphone. Ωστόσο, τα περισσότερα κινητά της εταιρείας είναι ελάχιστα ανταγωνιστικά από άποψη τιμής και λιγότερο καινοτόμα από ό,τι ήταν παλαιότερα. Παρ’ όλα αυτά, οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Sony θα χαρούν να μάθουν ότι η αγαπημένη τους εταιρεία έχει τουλάχιστον τρεις συσκευές στα σκαριά: τα Xperia 1 VI, Xperia 5 VI και Xperia 10 VI.

Δυστυχώς, δεν είναι ακόμη γνωστές πολλές λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα τηλέφωνα. Αν και περιμέναμε ότι τουλάχιστον μία από αυτές τις συσκευές θα παρουσιαζόταν στο Mobile World Congress (MWC) φέτος, φαίνεται ότι η Sony αποφάσισε να κρατήσει τα χαρτιά της κλειστά.

Τούτου λεχθέντος, αυτές οι λίγες λεπτομέρειες που γνωρίζουμε ήδη αφορούν την ποσότητα μνήμης που θα διαθέτει κάθε ένα από αυτά τα κινητά. Σύμφωνα με ένα ιαπωνικό blog, το Sony Xperia 1 VI θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις 12GB και 16GB, ενώ το Xperia 5 VI θα διαθέτει 8GB RAM χωρίς να υπάρχουν επιπλέον εκδόσεις υπό ανάπτυξη.

Τέλος, το Xperia 10 VI λέγεται ότι θα διαθέτει είτε 6GB, είτε 8GB RAM, ανάλογα με το μοντέλο. Και αυτά είναι όλα όσα γνωρίζουμε για την ώρα. Δεδομένου ότι η Sony δεν έχει αναφερθεί στην επερχόμενη σειρά Xperia smartphone, είναι δύσκολο να πούμε πότε θα παρουσιαστούν αυτά τα τηλέφωνα, αλλά τουλάχιστον περιμένουμε να διαρρεύσουν περισσότερες πληροφορίες καθώς πλησιάζουμε στην επίσημη αποκάλυψή τους, οπότε και αν είναι αυτή.

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Γράφεις στη πρώτη παράγραφο..
  Ωστόσο, τα περισσότερα κινητά της εταιρείας είναι ελάχιστα ανταγωνιστικά από άποψη τιμής και λιγότερο καινοτόμα από ό,τι ήταν παλαιότερα.
  Δλδ τη θέλετε να είναι πιο φθηνά τ τα sony από τα κινέζικα;
  Ξέρετε ρε τη σημαίνει sony?
  Ξέρετε τη Τηλέφωνα έβγαζε και συνεχίζει να βγάζει;
  Σήμερα ξέρεις πολλά τηλέφωνα εκεί έξω να έχουν συνεχές οπτικό ζουμ; 4k οθόνη, με κάρτα μνήμης και έξοδο ήχου;
  Ξέρεις πολλές εταιρίες να σου δίνουν στην προπαραγγελια δώρο 3 κατοστάρικα ακουστικά;
  Στη μεσαία κατηγορία να σου δίνει αδιάβροχη συσκευή εδώ και αρκετά χρόνια με κάμερα που διαθέτει οπτικό ζουμ; πόσες εταιρίες το κάνουν αυτό; να σου πω εγώ; καμία!
  Αν δε ξέρετε που παν τα 4 καλά είναι να μη γράφεται τέτοιες αθλιότητες..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.