Ο σχεδιασμός των smartphones της Sony έχει παραμείνει αξιοσημείωτα συνεπής όλα αυτά τα χρόνια και φαίνεται ότι αυτή η τάση θα συνεχιστεί με τη φημολογούμενη κυκλοφορία του Xperia 1 VI τον Μάιο. Ωστόσο, υπάρχουν ψίθυροι για δύο σημαντικές αλλαγές.

Πρώτον, εικάζεται ότι το Xperia 1 VI θα εγκαταλείψει την οθόνη 4K, σηματοδοτώντας μια απόκλιση από την επιμονή της Sony να χρησιμοποιεί οθόνες εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης. Η κίνηση αυτή υποδηλώνει μια αλλαγή στρατηγικής, αναγνωρίζοντας την προτίμηση της αγοράς για συσκευές χωρίς 4K οθόνες.

Sony Xperia 1 VI Design

Επιπλέον, το Sony Xperia 1 VI φημολογείται ότι θα εγκαταλείψει την ψηλή κινηματογραφική αναλογία διαστάσεων 21:9 για χάρη μιας αναλογίας 19,5:9, με αποτέλεσμα ένα μικρότερο και φαρδύτερο σχήμα. Αυτή η προσαρμογή θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τις επικρίσεις για τις αντισυμβατικές σχεδιαστικές επιλογές της Sony και να ευθυγραμμίσει τη συσκευή περισσότερο με τα πρότυπα της βιομηχανίας.

Sony Xperia 1 VI Design

Αν και αυτές οι αλλαγές φαίνονται λογικές, η ακρίβεια των πληροφοριών παραμένει αβέβαιη, μέχρι τουλάχιστον να επιβεβαιωθούν από την εταιρεία. Πρόσφατες διαρροές υποδεικνύουν επίσης αναβαθμίσεις στη RAM για τα Xperia 1 VI, Xperia 5 VI και Xperia 10 VI, αυξάνοντας την προσμονή γύρω από την επερχόμενη σειρά smartphone της Sony.

Καθώς η ημερομηνία κυκλοφορίας πλησιάζει, οι ενθουσιώδεις χρήστες περιμένουν με ανυπομονησία τις επίσημες ανακοινώσεις για να δουν πώς θα εξελιχθεί η σχεδιαστική φιλοσοφία και το σύνολο των χαρακτηριστικών των τηλεφώνων της Sony στην ανταγωνιστική αγορά των smartphones.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.