Πρόσφατες διαρροές σχετικά με την επερχόμενη ναυαρχίδα της Sony, που πιθανώς θα ονομάζεται Xperia 1 VI, έδωσαν πληροφορίες για πιθανές αλλαγές στις προδιαγραφές και το σχεδιασμό του συστήματος καμερών. Οι αρχικές αναφορές πρότειναν τη συμπερίληψη τριών αισθητήρων Exmor T 48MP τελευταίας τεχνολογίας, αλλά μια νέα διαρροή στο Weibo αμφισβητεί αυτή την υπόθεση.

Σύμφωνα με τη διαρροή, το Xperia 1 VI αναμένεται να διαθέτει μια κύρια κάμερα 48MP μαζί με μια υπερ-ευρυγώνια και μια telephoto κάμερα 12MP, αντικατοπτρίζοντας τη ρύθμιση που είδαμε στον προκάτοχό του, το Xperia 1 V. Αυτό υποδηλώνει την εστίαση της εταιρείας σε βελτιώσεις λογισμικού παρά σε αναβαθμίσεις υλικού, πιθανώς αξιοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη για την ενίσχυση της απόδοσης της κάμερας.

Sony Xperia 1 VI Cameras

Εκτός από τις προδιαγραφές της κάμερας, αναμένονται σημαντικές αλλαγές στο σχεδιασμό της συσκευής. Οι αναφορές σημειώνουν την απομάκρυνση της Sony από την αναλογία διαστάσεων 21:9, σηματοδοτώντας μια κίνηση προς έναν πιο συμβατικό παράγοντα μορφής. Ως αποτέλεσμα, το Sony Xperia 1 VI είναι πιθανό να έχει κοντύτερο και φαρδύτερο προφίλ σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Αν και αυτές οι διαρροές προσφέρουν δελεαστικές ματιές στο επερχόμενο smartphone της Sony, αναμένεται η επίσημη επιβεβαίωση για να διαπιστωθεί η ακρίβεια αυτών των εικασιών και να εκτιμηθεί ο αντίκτυπος στη σειρά smartphone της Sony.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.