Μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά της Γερμανίας η νέα smart-camera της Samsung. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από δημοσίευμα του SammyHub, χωρίς όμως να αναφέρεται η ημερομηνία κυκλοφορίας της στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές αγορές.

Η Galaxy Camera, την οποία είδαμε για πρώτη φορά στην έκθεση IFA 2002, διαθέτει αισθητήρα 16.3 megapixel BSI CMOS, 21x οπτικό zoom και οθόνη αφής 4.77 ιντσών Super HD Clear LDC. Χρησιμοποιεί τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.4GHz και πέρα από τν δυνατότητα λήψης video Full HD 1080p στα 30 καρέ ανα δευτερόλεπτο θα υποστηρίζει formats JPEG kai MP4 (MPEG4 AVC/H.264 με ήχο AAC), επίσης τραβάει slow motion video 720×480 με 120fps.

 

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, διαθέτει ακόμα συνδεσιμότητα Bluetooth, 3G WiFi και κεραία GPS ενώ θα υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες του Play Store. Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες θα μπορούν όχι μόνο να κατεβάζουν τα αγαπημένα τους προγράμματα για λήψη και επεξεργασία φωτογραφιών και video, αλλά και διάφορα άλλα προγράμματα και παιχνίδια.

Η προτεινόμενη τιμή της εταιρείας είναι 599 ευρώ, αρκετά υψηλή, αν αναλογιστούμε όμως το ότι η συσκευή αποτελεί ένα υβρίδιο tablet και αρκετά ποιοτικής ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής, μάλλον απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό.

Πηγή

2 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ευχαριστούμε για την παρατήρηση. Υπήρχε στο link με το αρθρο της παρουσίασης. Για την ακριβεια τραβάει 480p (720×480)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.