Την Τετάρτη 20 Ιουνίου η Microsoft με την ομάδα ανάπτυξης των Windows Phone θα είναι στο San Francisco. Ο λόγος είναι η παρουσίαση κάποιων σημείων των Windows Phone 8 (Apollo). Δεν θα είναι ολική παρουσίαση αλλά μόνο κάποια sneak peaks για τους δημοσιογράφους στο πλαίσιο της προώθησης των Windows Phones. Ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε το τι θα γίνει με τις ήδη υπάρχουσες συσκευές και τις αναβαθμίσεις αυτών σε WP8

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Προηγούμενο άρθροΤο νέο trailer του God of War: Ascension
Επόμενο άρθροΗ Google εξαγοράζει την Meebo
Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πω κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.