Έχετε βρει το τέλειο φόρεμα, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε και τα τέλεια τακούνια; Μην ανησυχείτε καθόλου, καθώς στο μέλλον θα είμαστε σε θέση να «εκτυπώνουμε» τα αγαπημένα μας παπούτσια με ένα απλό κλικ στον υπολογιστή.

Σύμφωνα με την διευθύντρια της εταιρίας Stylesight και αναλύτρια της μόδας, Jane Monnington Boddy ,μέσα στην επόμενη δεκαετία θα είμαστε σε θέση να «εκτυπώνουμε» εύκολα, γρήγορα και οικονομικά τα αγαπημένα μας παπούτσια στο σπίτι. «Θα φέρει την επανάσταση στις γκαρνταρόμπες», δηλώνει. «Είναι το μέλλον της μόδας».

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, ωστόσο μια πρώιμη «γεύση» αυτής της εκπληκτικής τεχνολογίας είναι ήδη διαθέσιμη για περίπου 750 ευρώ σε ηλεκτρονικά καταστήματα όπως desktopfactory.com. Με το πέρασμα του χρόνου, οι τιμές αναμένονται να πέσουν σημαντικά, όπως ακριβώς συμβαίνει συχνά στο χώρο της τεχνολογίας.

Με λίγα λόγια, θα είμαστε σε θέση να ανοίγουμε τον υπολογιστή μας, να κατεβάζουμε ένα σχέδιο για παπούτσια, τακούνια κλπ. και με το πάτημα ενός κλικ να τα εκτυπώνουμε στο σπίτι, χρησιμοποιώντας έναν 3D εκτυπωτή.

Ο 3D εκτυπωτής λειτουργεί παρομοίως με έναν κλασικό εκτυπωτή, ο οποίος χρησιμοποιεί μελάνι για να σχηματίζει διάφορα σχέδια πάνω στο χαρτί. Αντί για μελάνι, ο 3D εκτυπωτής χρησιμοποιεί υγροποιημένο (λιωμένο) πλαστικό για να δημιουργήσει ένα συμπαγές αντικείμενο.

Οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές θεωρούνται το μέλλον του τεχνολογικού κόσμου και αναμένουμε με μεγάλη αγωνία να δούμε τα επόμενα βήματα αυτής της εκπληκτικής τεχνολογίας.

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.