Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε παντού φωτογραφίες του LG E960, της συσκευής που φαίνεται να είναι ένα από τα Google Nexus που θα κυκλοφορήσουν. Τώρα βλέπουμε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από κάποιον που ισχυρίζεται πως έχει ένα πρωτότυπο και είναι διατεθειμένος να απαντήσει σε όλες της ερωτήσεις.

Η συσκευή φαίνεται να είναι η ίδια με αυτή που βλέπαμε τις προηγούμενες ημέρες, με ένα pattern στο πίσω μέρος και καθόλου κουμπιά.  Η συσκευή έχει τετραπήρυνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.5GHz, ενώ τα γραφικά του παράγονται από έναν Adreno 320 GPU. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά βρίσκουμε μια κάμερα 8 megapixels, οθόνη ανάλυσης 1184×768, 2GB RAM και 8GB εσωτερική flash memory. Δυστυχώς οι φήμες υποδεικνύουν πως δεν θα έχει διαθέσιμη θύρα για microSD κάρτες, αλλά λέγεται πως θα κυκλοφορήσει και 16GB έκδοση.

Ο σχεδιασμός της συσκευής είναι πολύ κοντά στο πνεύμα των προηγούμενων Nexus από την Samsung. Η βασική ερώτηση όμως είναι μία. Θα είναι αυτό το μόνο Nexus που θα κυκλοφορήσει ή θα δούμε συσκευές άλλων εταιριών να μπαίνουν στον χορό, όπως υποδεικνύουν οι φήμες περί πολλαπλών συσκευών Nexus;

Πηγή

Προηγούμενο άρθροBeagle: Ο eReader των €9.90!!!
Επόμενο άρθροNexus 10” tablet από τη Samsung
Dimitrios Amprazis
Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.