Η Samsung ανακοίνωσε ότι έχει αναβαθμίσει ήδη πάνω από 8.8 εκατομμύρια Galaxy συσκευές στο One UI 6.1, χωρίς αυτό το νούμερο να συμπεριλαμβάνει τα Galaxy S24 series που κυκλοφόρησαν με την νεότερη έκδοση της ROM out of the box. Οπότε, τα 8.8 εκατομμύρια αφορούν τα Galaxy S23 series μαζί με το S23 FE, το Z Fold 5, το Z Flip 5, και τα Galaxy Tab S9 series.

Τώρα, η εταιρέια ξεκίνησε τη διάθεση σε ακόμα περισσότερες και παλαιότερες συσκευές, όπως τα Galaxy S22 series, Z Fold 4, Z Flip 4, και Galaxy Tab S8 series. Όμως, ο νοτιοκορεάτικος κολοσσός δεν σταματά εκεί και αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι δικαίως χαρακτηρίζεται ως ο βασιλιάς των ενημερώσεων λογισμικού στο πεδίο του Android.

Η διάθεση του One UI 6.1 ξεκίνησε με την έναρξη του Μαΐου και στα Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3, S21 series συμπεριλαμβανομένου του S21 FE, και αναμένεται σταδιακά να επεκταθεί και στα Galaxy Ax series. Μάλιστα, τα Galaxy S21 series, Z Fold 3, Z Flip 3, Z Fold 4, και Z Flip 4, παίρνουν και κάποια Galaxy AI χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.