Πριν καλά καλά συνηθίσουμε την τελευταία -και αναμφίβολα όχι και τόσο αρεστή- εμφάνιση προφίλ του Facebook, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο αποφάσισε να προχωρήσει σε νέες αλλαγές που αφορούν τo Timeline.

Η μεγαλύτερη αλλαγή έχει να κάνει με τα στοιχεία του χρήστη (όνομα, εκπαίδευση, τοποθεσία κ.o.κ.) που στο εξής εμφανίζονται πάνω στην cover photo και όχι κάτω από αυτήν. Το χρώμα των γραμμάτων από μαύρο γίνεται άσπρο προκειμένου να φαίνονται καλύτερα σε σκούρο φόντο.

Λίγο πιο κάτω, μια νέα ενότητα με την ονομασία ‘Summary’ προστίθεται στα ήδη υπάρχοντα tabs, η οποία παρουσιάζει όλα τα σημαντικά γεγονότα από τη ζωή του χρήστη. Κατά τα άλλα, το tab ‘Likes’ μετονομάζεται σε ‘Favorites’ και όλες οι φωτογραφίες εξαφανίζονται για να δώσουν τη θέση τους σε μικρότερα άχρωμα και μη-προσωποποιημένα εικονίδια.

Κάποιοι από εσάς μπορεί να παρατηρείτε ήδη τις αλλαγές, αφού η Facebook δοκιμάζει αυτή τη στιγμή  τη νέα εμφάνιση σε περιορισμένο αριθμό χρηστών.

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.