Το Xiaomi Mi 5 είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα smartphones της χρονιάς. Παρ’ όλα αυτά όμως δεν υπήρξαν αρκετές διαρροές με αποτέλεσμα να ξέρουμε ελάχιστα πράγματα για την συσκευή, όπως η (φημολογούμενη) 5.2 ιντσών QHD οθόνη καθώς και το ότι θα χρησιμοποιήσει είτε τον Snapdragon 820 είτε τον Helio X20 για επεξεργαστή.

xiaomi-mi-4i

Παλαιότερα είχε διαρρεύσει η πληροφορία ότι η συσκευή ίσως χρησιμοποιεί την τεχνολογία Sense ID της Qualcomm για την αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσω υπερήχων. Νέες πληροφορίες τώρα, υποστηρίζουν ότι ίσως χρησιμοποιήσει οθόνη που αναγνωρίζει και αντιδρά διαφορετικά στην πίεση που της ασκούμε, όπως την τεχνολογία Force Touch του Huawei Mate S και το 3D Touch των νέων iPhone.

force-touch

Η Xaiomi φαίνεται να έχει πατεντάρει μια τεχνολογία παρόμοια με το Force Touch για να την χρησιμοποιήσει στις μελλοντικές συσκευές της, οπότε είναι αναμενόμενο να χρησιμοποιηθεί στο νέο Xiaomi Mi 5.

Πηγή

Axilleas Totsi

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροOppo Neo 7: Ανακοινώθηκε με 5″ οθόνη και Snapdragon 410
Επόμενο άρθροKangaroo: Ο φορητός mini-υπολογιστής σε μέγεθος κινητού
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ