Τα Bend Test έχουν γίνει mainstream και είτε μας αρέσει είτε όχι, μετά το πρόβλημα του iPhone 6 Plus, θα το βλέπουμε συχνά σε κάθε ναυαρχίδα. Από τις δοκιμές δεν γλύτωσε ούτε το Xiaomi Mi 5. Μαζί με αυτό το τεστ δοκιμάστηκε και στο θέμα των γρατσουνιών, όπως επίσης και στην αντοχή του στην φωτιά.

Xiaomi mi 5

Η συσκευή φαίνεται να άντεξε σε φωτιά και γρατσουνιές, όμως δεν ήταν τόσο καλό στο θέμα σπασίματος, αφού κατέρρευσε και έσπασε στην μέση πολύ εύκολα. Από ότι φαίνεται το σώμα της συσκευής είναι από αλουμίνιο αλλά όχι ενισχυμένο αρκετά ώστε να αντέξει τις μεγάλες πιέσεις, κάτι που έμαθε και η Apple με τον άσχημο τρόπο.

Προσωπικά δεν είμαι fan των bend test, όμως βλέπουμε γιατί το Mi 5 είναι αρκετά φθηνότερο από συσκευές με αντίστοιχο hardware.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.