Γνωρίζουμε ήδη ότι το επερχόμενο Xiaomi Mi 5 θα παρουσιαστεί επίσημα αργότερα αυτό το μήνα. Γνωρίζουμε επίσης, ότι η συσκευή θα είναι διαθέσιμη για δοκιμή στην φετινή MWC 2016. Όμως, αυτό που θα προκαλέσει έκπληξη σε πολλούς, είναι το γεγονός, πως σύμφωνα με μια νέα φήμη, η συσκευή ίσως να έχει και Windows 10 έκδοση.

Xiaomi-Mi5-Windows-10-630x354

Εκτός από το λειτουργικό σύστημα, η Windows 10 έκδοση λέγεται ότι θα φέρει τα ίδια χαρακτηριστικά με το Android αδερφάκι της. Η φήμη ισχυρίζεται επίσης, ότι η συσκευή θα γίνει επίσημη στην Κίνα και στη Βαρκελώνη (κατά τη διάρκεια της φετινής MWC), παράλληλα με την Android έκδοση.

Ενώ η συγκεκριμένη είδηση σίγουρα αποτελεί έκπληξη, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Xiaomi και η Microsoft συνεργάζονται. Πέρυσι υπέγραψαν μια συμφωνία για να προσφέρουν τα Windows 10 Mobile στο Xiaomi Mi 4 μέσω μιας ROM. Επιπλέον, το Xiaomi Mi Pad 2 64GB έρχεται επίσης σε έκδοση με Windows 10.

Η συσκευή θα παρουσιαστεί στις 24 Φεβρουαρίου, όπου θα μάθουμε επίσημα όλα τα σχέδια της Xiaomi για την νέα της ναυαρχίδα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ