Γνωρίζουμε ήδη ότι το επερχόμενο Xiaomi Mi 5 θα παρουσιαστεί επίσημα αργότερα αυτό το μήνα. Γνωρίζουμε επίσης, ότι η συσκευή θα είναι διαθέσιμη για δοκιμή στην φετινή MWC 2016. Όμως, αυτό που θα προκαλέσει έκπληξη σε πολλούς, είναι το γεγονός, πως σύμφωνα με μια νέα φήμη, η συσκευή ίσως να έχει και Windows 10 έκδοση.

Xiaomi-Mi5-Windows-10-630x354

Εκτός από το λειτουργικό σύστημα, η Windows 10 έκδοση λέγεται ότι θα φέρει τα ίδια χαρακτηριστικά με το Android αδερφάκι της. Η φήμη ισχυρίζεται επίσης, ότι η συσκευή θα γίνει επίσημη στην Κίνα και στη Βαρκελώνη (κατά τη διάρκεια της φετινής MWC), παράλληλα με την Android έκδοση.

Ενώ η συγκεκριμένη είδηση σίγουρα αποτελεί έκπληξη, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Xiaomi και η Microsoft συνεργάζονται. Πέρυσι υπέγραψαν μια συμφωνία για να προσφέρουν τα Windows 10 Mobile στο Xiaomi Mi 4 μέσω μιας ROM. Επιπλέον, το Xiaomi Mi Pad 2 64GB έρχεται επίσης σε έκδοση με Windows 10.

Η συσκευή θα παρουσιαστεί στις 24 Φεβρουαρίου, όπου θα μάθουμε επίσημα όλα τα σχέδια της Xiaomi για την νέα της ναυαρχίδα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.