Το περσινό Samsung Gear S, το όποιο ήταν το πρώτο smartwatch στον κόσμο με κυρτή οθόνη, θα έχει σύντομα έναν διάδοχο, το Samsung Gear S2. Όμως, αντί να έχει κυρτή οθόνη, το νέο smartwatch της εταιρείας θα προσφέρει στρογγυλή οθόνη, καθώς η Samsung συνειδητοποίησε ότι αυτό το χαρακτηριστικό αρέσει στον κόσμο.

Samsung-Gear-S2---real-life-photo

Το Samsung Gear S2 θα ανακοινωθεί επίσημα στις αρχές του Σεπτεμβρίου στην IFA 2015. Μέχρι τότε όμως, ο αντιπρόεδρος του τμήματος σχεδιασμού της Samsung στην Αμερική, Dennis Miloseski, μας δείχνει πως θα είναι πραγματικά το νέο smartwatch, με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram. Όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, το Samsung Gear S2 είναι αρκετά κομψό και θυμίζει ένα κανονικό ρολόι.

Πριν από λίγο καιρό, η Samsung στην εκδήλωση παρουσίασης του Galaxy Note 5 και το Galaxy S6 edge+ έδειξε ένα teaser βίντεο του Gear S2, ενώ εμφανίστηκαν και μερικές διαφημιστικές εικόνες, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με μια πραγματική φωτογραφία.

Όπως και το Gear S, το Gear S2 τρέχει Tizen OS, οπότε αν ψάχνετε για κάποιο Android Wear ρολόι θα πρέπει κοιτάξετε για κάποιο άλλο smartwatch.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροSamsung Galaxy O7: Το smartphone για VR πήρε πιστοποίηση από το Bluetooth SIG
Επόμενο άρθροHuawei Nexus: Νέες φωτογραφίες το δείχνουν με Snapdragon 810
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ