Η Samsung ανακοίνωσε το Gear S2 και το Gear S2 Classic την Δευτέρα, αλλά χθες το βράδυ πραγματοποίησε και μια ειδική εκδήλωση στην IFA 2015 στο Βερολίνο για να τα παρουσιάσει. Τα νέα Gear S2 και Gear S2 Classic θα λέγαμε πως είναι τα πιο όμορφα smartwatches που έχει κατασκευάσει ποτέ η εταιρεία, ενώ είναι και τα πρώτα της με στρογγυλή οθόνη αφής.

gear-s2

Αν σας αρέσει αυτό που έχετε δει μέχρι στιγμής για το Gear S2 και το Gear S2 Classic, τότε ίσως να αναρωτιέστε και πόσο θα σας κοστίσουν για να τα αποκτήσετε. Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι ότι δεν θα είναι φθηνά! Η εταιρεία φαίνεται να πιστεύει ότι τα νέα χαρακτηριστικά τους (όπως το περιστρεφόμενο στεφάνη γύρω από την οθόνη) μαζί με το Tizen αξίζουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Στην Ευρώπη αναμένεται το Gear S2 να έρθει στα 349 ευρώ, ενώ το Gear S2 Classic φτάνει τα 399 ευρώ. Αυτά τα επίπεδα τιμών έχουν επιβεβαιωθεί για τη Φινλανδία μέχρι στιγμής, αλλά δεν βλέπουμε κανένα λόγο για να διαφέρουν στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

Όσο για τις ΗΠΑ, δεδομένου ότι τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες, όταν πρόκειται για τη μετατροπή των τιμών από το ένα νόμισμα στο άλλο, το νούμερο παραμένει ακριβώς το ίδιο. Έτσι περιμένουμε να δούμε το Gear S2 στα $349 και το Gear S2 Classic στα $399. Προφανώς, η 3G έκδοση του Gear S2 θα είναι πολύ πιο ακριβή από αυτά, αλλά πόσο πολύ περισσότερο δεν είναι γνωστό ακόμη.

Το Gear S2 και το Gear S2 Classic θα γίνουν διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβριο.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.