Μόλις λίγα λεπτά πριν το τέλος του Unpacked event της Samsung, πήραμε μια ιδέα από το επερχόμενο smartwatch της εταιρείας, μέσα από ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων που έδειξε, ωστόσο δεν έγινε εκεί η επίσημη παρουσίαση του. Το Samsung Gear S2, όπως θα ονομάζεται, έκανε την εμφάνιση του και σε διαφημιστικό υλικό της Samsung, λίγες ώρες μετά.

Το Samsung Gear S2, όπως θα δείτε στις εικόνες που συνοδεύουν το άρθρο, θα είναι το πρώτο στρογγυλό smartwatch της εταιρείας. Από τις εικόνες καταλαβαίνουμε πως θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, ενώ το λουράκι του θα είναι από ένα ελαστικό υλικό.

This slideshow requires JavaScript.

Από άποψη λειτουργικότητας, αν κρίνουμε από κάποιες διαρροές που είχαν γίνει στο παρελθόν, το Samsung Gear S2 θα έχει κυκλικό δακτύλιο πλοήγησης γύρω από την οθόνη του και ενώ αυτή η λειτουργία δεν παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της επίδειξης, τα εικονίδια εφαρμογών είναι τοποθετημένα σε κύκλο. Το νέο smartwatch φαίνεται πως θα είναι σε θέση να παρακολουθεί τη δραστηριότητα του χρήστη, να μετρήσει τα βήματα και το σφυγμό του και να εμφανίζει ειδοποιήσεις κάθε είδους. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι θα τρέχει το Tizen της Samsung και όχι το Android Wear.

Περαιτέρω χαρακτηριστικά δεν είναι ακόμα γνωστά, ωστόσο δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ καιρό για να τα μάθουμε, καθώς θα παρουσιαστεί σε λιγότερο από τρεις βδομάδες, στην IFA 2015 και πιο συγκεκριμένα στις 3 Σεπτεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ