Μόλις λίγα λεπτά πριν το τέλος του Unpacked event της Samsung, πήραμε μια ιδέα από το επερχόμενο smartwatch της εταιρείας, μέσα από ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων που έδειξε, ωστόσο δεν έγινε εκεί η επίσημη παρουσίαση του. Το Samsung Gear S2, όπως θα ονομάζεται, έκανε την εμφάνιση του και σε διαφημιστικό υλικό της Samsung, λίγες ώρες μετά.

Το Samsung Gear S2, όπως θα δείτε στις εικόνες που συνοδεύουν το άρθρο, θα είναι το πρώτο στρογγυλό smartwatch της εταιρείας. Από τις εικόνες καταλαβαίνουμε πως θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, ενώ το λουράκι του θα είναι από ένα ελαστικό υλικό.

Από άποψη λειτουργικότητας, αν κρίνουμε από κάποιες διαρροές που είχαν γίνει στο παρελθόν, το Samsung Gear S2 θα έχει κυκλικό δακτύλιο πλοήγησης γύρω από την οθόνη του και ενώ αυτή η λειτουργία δεν παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της επίδειξης, τα εικονίδια εφαρμογών είναι τοποθετημένα σε κύκλο. Το νέο smartwatch φαίνεται πως θα είναι σε θέση να παρακολουθεί τη δραστηριότητα του χρήστη, να μετρήσει τα βήματα και το σφυγμό του και να εμφανίζει ειδοποιήσεις κάθε είδους. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι θα τρέχει το Tizen της Samsung και όχι το Android Wear.

Περαιτέρω χαρακτηριστικά δεν είναι ακόμα γνωστά, ωστόσο δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ καιρό για να τα μάθουμε, καθώς θα παρουσιαστεί σε λιγότερο από τρεις βδομάδες, στην IFA 2015 και πιο συγκεκριμένα στις 3 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.