Την περασμένη εβδομάδα, είδαμε πως η Samsung σε συνεργασία με την Oculus θα ξεκινήσουν μια νέα σειρά smartphone με όνομα Samsung Galaxy O. Τα smartphones αυτά θα είναι ειδικά σχεδιασμένο για VR περιεχόμενο. Υπάρχει μια πιθανότητα να δούμε τα πρώτα Galaxy O να ανακοινώνονται τον επόμενο μήνα, κατά την διάρκεια της εκδήλωση Connect2 της Oculus, από τις 23 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 25. Το Samsung Galaxy Ο5 αναμένεται να φέρει αριθμό μοντέλου SM-G550, και το Samsung Galaxy O7 θα είναι το SM-G600.

galaxy-vr-innovator-edition

Μια συσκευή της Samsung με αριθμό μοντέλου SM-G6000 πήρε πιστοποίηση από το Bluetooth SIG. Αυτό το μοντέλο θα μπορούσε να είναι μια έκδοση παρόχου ή περιοχής του Samsung Galaxy O7 (SM-G600). Σύμφωνα με την περιγραφή της καταχώρισης, αναγράφεται “Συσκευή Samsung Mobile», που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο τα Galaxy O να είναι τελικά αυτόνομα VR headsets και όχι smartphones.

Με το Connect2 να είναι λιγότερο από ένα μήνα μακριά μας, θα πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε περισσότερες διαρροές, ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές Samsung Galaxy O.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροH Toshiba παρουσιάζει τον εξωτερικό σκληρό δίσκο Canvio Ready
Επόμενο άρθροΤο Samsung Gear S2 ποζάρει σε φωτογραφία στο Instagram
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ