Το Galaxy Note 5 και το Galaxy S6 edge+ ανακοινώθηκαν πριν λίγη ώρα στο Unpacked event της Samsung, ωστόσο με όλες αυτές τις διαρροές που έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες, τα περισσότερα χαρακτηριστικά και η εμφάνιση τους, ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα.

Samsung Galaxy Note 5

Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που υποθέτουμε ότι κανείς δεν περίμενε. Το Galaxy Note 5 δεν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, τουλάχιστον για το 2015, σε αντίθεση με το Galaxy S6 edge+ που θα έρθει μέσα στον Σεπτέμβριο. Η Samsung θα επικεντρωθεί μόνο στις ΗΠΑ και τις ασιατικές αγορές με το Note 5, τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Υπάρχει φυσικά μια πιθανότητα να έρθει στην Ευρώπη του χρόνου, αλλά μέχρι τότε θα έχουν περάσει αρκετοί μήνες, οπότε σίγουρα δεν θα έχει την ίδια αποδοχή από τον κόσμο.

Η Samsung φαίνεται να πιστεύει ότι οι άνθρωποι στην Ευρώπη δεν ασχολούνται τόσο με το S Pen και τις λειτουργίες του λογισμικού που διαφοροποιούν το Galaxy Note 5 από το Galaxy S6 edge+, απ’ ό, τι σε άλλα μέρη του κόσμου, όπως οι ΗΠΑ και η Ασία. Μένει να δούμε αν οι Samsung fans συμφωνούν με αυτό.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροSamsung Keyboard Cover: Φυσικό πληκτρολόγιο για τα Galaxy Note 5 και Galaxy S6 edge+
Επόμενο άρθροΔείτε τα πρώτα δείγματα από την κάμερα του Samsung Galaxy Note 5
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ