Σε αντίθεση με τις σημαντικές ενημερώσεις του Android, που η αλήθεια είναι ότι η Samsung καθυστερεί να τις διαθέσει, η εταιρεία δείχνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις ενημερώσεις ασφαλείας των συσκευών της. Επομένως, κάθε νέα ενημέρωση που διαθέτει η Google στις Pixel και Nexus συσκευές, κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους λίγο αργότερα και στα  Galaxy S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 Edge, S7 Active, Note 9, Note 8, A5 (2016), A5 (2017) και A8 (2018).

Πρόκειται για μια μεγάλη λίστα συσκευών που αποτελείται από κορυφαίες συσκευές και μερικές μεσαίου κόστους. Ηχηρή είναι όμως η απουσία, των Galaxy Note 5 και S6 Edge+. Να σημειωθεί, ότι το γεγονός, ότι η Samsung σταματά τις μηνιαίες ενημερώσεις, δεν σημαίνει ότι δεν θα λάβει κάποιο άλλο update. Αλλά αντίθετα, θα σταματήσουν τα updates ρουτίνας, όπως πχ το September 2018 OTA.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.