Το Galaxy Note 5 και το Galaxy S6 edge+ ανακοινώθηκαν πριν λίγη ώρα στο Unpacked event της Samsung, ωστόσο με όλες αυτές τις διαρροές που έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες, τα περισσότερα χαρακτηριστικά και η εμφάνιση τους, ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα.

Samsung Galaxy Note 5

Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που υποθέτουμε ότι κανείς δεν περίμενε. Το Galaxy Note 5 δεν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, τουλάχιστον για το 2015, σε αντίθεση με το Galaxy S6 edge+ που θα έρθει μέσα στον Σεπτέμβριο. Η Samsung θα επικεντρωθεί μόνο στις ΗΠΑ και τις ασιατικές αγορές με το Note 5, τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Υπάρχει φυσικά μια πιθανότητα να έρθει στην Ευρώπη του χρόνου, αλλά μέχρι τότε θα έχουν περάσει αρκετοί μήνες, οπότε σίγουρα δεν θα έχει την ίδια αποδοχή από τον κόσμο.

Η Samsung φαίνεται να πιστεύει ότι οι άνθρωποι στην Ευρώπη δεν ασχολούνται τόσο με το S Pen και τις λειτουργίες του λογισμικού που διαφοροποιούν το Galaxy Note 5 από το Galaxy S6 edge+, απ’ ό, τι σε άλλα μέρη του κόσμου, όπως οι ΗΠΑ και η Ασία. Μένει να δούμε αν οι Samsung fans συμφωνούν με αυτό.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ