Φωτογραφίες του επερχόμενου iPhone 6s φαίνεται να έχει στην κατοχή του το 9to5Mac, το οποίο ισχυρίζεται πως έρχονται από την γραμμή παραγωγής της συσκευής.

Η συσκευή φαίνεται πως θα έχει ακριβώς τον ίδιο σχεδιασμό με το iPhone 6, κάτι που ήταν αναμενόμενο, ενώ η σελίδα σχολιάζει πως περιμένουμε και παρόμοιο πάχος και πλάτος.

iphone 6s (4)

Στις φωτογραφίες βλέπουμε πως η συσκευή είναι σε space gray, κάτι που μας δίνει και ένα από τα χρώματα της συσκευής. Το 9to5Mac αναφέρει όμως πως στο τελικό προϊόν ίσως έχουμε αλλαγές, όπως ένα πιο σκούρο space gray, για τα ταιριάζει με αυτό που έχει το Apple Watch.

iphone 6s (2)

Στο εσωτερικό έχουμε αλλαγές ως προς την τοποθέτηση του hardware, αφού περιμένουμε και νέα πλακέτα στην συσκευή.

Η εν λόγω διαρροή μας αποκαλύπτει πως τελικά δεν θα δούμε διπλή κάμερα στην συσκευή, όπως ακούγαμε όλο αυτό τον καιρό, αφού η εγκοπή για την κάμερα και το φλας είναι ακριβώς ίδια με αυτά του iPhone 6.

iphone 6s (3)

Οι πλαστικές γραμμές για τις κεραίες θα παραμείνουν, παρά την αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατέθεσε η Apple, ώστε να μπορεί αν καλύψει τα πλαστικά μέρη.

iphone 6s (1)

Το iPhone 6s θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Techmanias.gr. Η σημερινή διαρροή είναι η αρχή από μια σειρά νέων που θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες, οπότε μείνετε συντονισμένοι γιατί σύντομα θα ξέρουμε τα πάντα για την συσκευή.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ