Το επερχόμενο Android 15 θα διαθέτει επιτέλους landscape mode, σύμφωνα με πληροφορίες του Android Authority. Στην νέα έκθεση μαθαίνουμε πως το λειτουργικό ανασχεδιάζεται, τόσο στην οθόνη κλειδώματος, όσο και στις ειδοποιήσεις, ώστε να εμφανίζονται καλύτερα σε landscape mode.

Στο Android 14, όταν είμαστε στις ειδοποιήσεις, το κινητό περιστρέφεται, όμως οι ειδοποιήσεις είναι τρομερά άβολες και δύσκολο να χρησιμοποιηθούν. Όταν ο Mishaal Rahman, που έδωσε τις πληροφορίες, ενεργοποίησε το landscape mode, είδε τις αλλαγές και όλα ήταν όπως θα έπρεπε να είναι εδώ και χρόνια στο Android.

Ξεκινώντας από την panel ειδοποιήσεων, πλέον δεν έχουμε την άχρηστο χώρο που είχαμε πριν. Στα αριστερά εμφανίζονται τα toggles για τον έλεγχο της συσκευής, καθώς και η μπάρα για την ρύθμιση της φωτεινότητας. Στα δεξιά, είναι ο χώρος τον ειδοποιήσεων και όλα είναι όμορφα και καλά τακτοποιημένα.

Πρακτικά η οθόνη χωρίζεται στα δύο όταν είμαστε στις ειδοποιήσεις, ώστε να έχουμε μεγάλο αριθμό πληροφοριών, χωρίς να μας ζορίζει.

Παράλληλα, θα περιστρέφεται και η οθόνη κλειδώματος στο Android 15, που προφανώς είναι θετικό. Στα παρακάτω screenshot μπορείτε να δείτε την οθόνη κλειδώματος σε περιστροφή.

Στην οθόνη κλειδώματος, η ώρα θα είανι στα αριστερά της οθόνης και οι ειδοποιήσεις μας θα είναι στα δεξιά. αλλαγή θα έχουμε και στο ξεκλείδωμα, αφού το πληκτρολόγιο για το PIN θα είναι στα δεξιά.

Ο λόγος που πρέπει να δηλώσεις άμεσα ΙΒΑΝ στο taxisnet

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.