Η Amazfit παρουσίασε το Helio Ring, ένα wearable που απευθύνεται σε αθλητές και λέγεται ότι λειτουργεί καλύτερα με ένα Amazfit smartwatch. Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι θα έβλεπαν πιθανώς ένα έξυπνο δαχτυλίδι ως αντικατάσταση ενός smartwatch. Οπότε, πόσο κοστίζει ένα smart ring που λειτουργεί μαζί με ένα smartwatch; Θα περίμενε κανείς μία χαμηλή τιμολόγηση. Ας δούμε πόσα ζητά η Amazfit.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στη CES τον Ιανουάριο, το Helio Ring έκανε απλά το ντεμπούτο του. Ωστόσο, το smart ring είναι σχεδόν έτοιμο να γίνει διαθέσιμο σε κάποιες αγορές, όπως οι ΗΠΑ. Θα αρχίσει να πωλείται στις 15 Μαΐου για 299.99 δολάρια και θα προσφέρεται επίσης ως μέρος ενός πακέτου είτε με το Amazfit Cheetah Pro, είτε με το Amazfit T-Rex Ultra. Όταν το αποκτάτε ως μέρος ενός τέτοιου πακέτου, κοστίζει μόνο 149.99 δολάρια.

Amazfit Helio Ring

Το αρχικό απόθεμα “φέρει περιορισμένα μεγέθη”, αλλά στο μέλλον θα προσφέρονται περισσότερα μεγέθη του Amazfit Helio Ring. Η γενική διαθεσιμότητα σε άλλες αγορές εκτός των ΗΠΑ θα ακολουθήσει επίσης “σύντομα”, σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου. Οι τιμές αναμένεται να είναι αντίστοιχες σε άλλες αγορές και το έξυπνο δαχτυλίδι θα πωλείται με αντίστοιχα πακέτα σε όλες τις χώρες που θα διατεθεί. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τις πλήρεις δυνατότητες του, ούτε αν είναι συμβατό με άλλα smartwatch της Amazfit.

Τι παίζει με τον ανταγωνισμό και πόσο θα μπορέσει να επιβιώσει έναντι αυτού το Helio Ring; Το Galaxy Ring της Samsung θα κάνει ντεμπούτο μέσα στο καλοκαίρι και είναι απίθανο η εταιρεία να ζητήσει πάνω από τα 299.99 δολάρια του Helio Ring. Οπότε, πιθανώς, η Amazfit προσπάθησε να βγει στην αγορά νωρίτερα για να μπορέσει να διεκδικήσει μερίδιο. Το θέμα εδώ είναι ότι το κύρος της μιας μάρκας είναι πολύ υψηλότερο από της άλλης. Θα δείξει πώς θα πάει αυτό, ειδικά αν η Samsung λανσάρει το Galaxy Ring ως ανεξάρτητο wearable με επιπλέον παροχές μέσω του οικοσυστήματος Galaxy.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.