Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, το Samsung Galaxy Note 5 δεν θα γίνει διαθέσιμο στην Ευρώπη φέτος, καθώς η εταιρεία επιθυμεί να επικεντρωθεί στο Samsung Galaxy S6 edge+. Η κίνηση αυτή ήταν κάτι που δεν περίμενε σίγουρα κανείς και δυσαρέστησε όλους όσους ανυπομονούσαν να το αγοράσουν.

lg-trolls-sammy-for-note-5

Η LG Ιορδανίας βρήκε λοιπόν την ευκαιρία να κοροϊδέψει την Samsung με μια δημοσίευση στο Twitter, όπου δείχνει το LG G4 με την εφαρμογή του ημερολογίου στην οθόνη. Στο ημερολόγιο είναι κυκλωμένη η ημερομηνία 21 Αυγούστου, όπου το Galaxy Note 5 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις άλλες ηπείρους και από κάτω γράφει “No Notes!“. Στο tweet η LG γράφει επίσης “To everyone that marked a note on their calendar. Sorry. We’d never do that to you. #G4 TheWorld.”

Η LG ελπίζει ότι ορισμένοι Ευρωπαίοι καταναλωτές θα αποφασίσουν να πάρουν το LG G4, αντί να περιμένουν για το Galaxy Note5 να έρθει στην Ευρώπη. Εμείς πάντως ελπίζουμε οι υπόλοιποι κατασκευαστές να μην ακολουθήσουν την Samsung στο μέλλον και να κυκλοφορούν τις high-end ναυαρχίδες τους σε όλο τον κόσμο.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΑναβάθμιση φέρνει λειτουργίες του Galaxy S6 Edge+ στα Galaxy S6/S6 Edge
Επόμενο άρθροΗ Samsung ετοιμάζει νέο tablet στις 12 ίντσες το οποίο θα τρέχει Windows 10
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ