Τον Απρίλιο, όταν η LG ανακοίνωσε την ναυαρχίδα της, το LG G4, παρουσίασε δύο εκδόσεις της συσκευής, μία με πλαστικό καπάκι και μία με γνήσιο δέρμα. Προφανώς, το δεύτερο δίνει στο smartphone μια πιο premium αίσθηση, αλλά το δέρμα σίγουρα δεν είναι το πιο ανθεκτικό υλικό.

LG-G4-metallic

Έτσι αν νομίζετε ότι το δέρμα φθείρεται εύκολα και δεν σας αρέσει το πλαστικό, αλλά θέλετε ακόμα την συσκευή, η εταιρεία ξεκίνησε να κυκλοφορεί και ένα μεταλλικό LG G4. Πιο συγκεκριμένα, η συσκευή έχει τώρα μια νέα έκδοση με σφυρήλατο σώμα σε δύο επιλογές χρωμάτων: μαύρο τιτάνιο και χρυσό.

Το μεταλλικό LG G4 μοιάζει ακριβώς όπως το πλαστικό, αλλά υποθέτουμε ότι οι χρήστες θα είναι σε θέση να αισθανθούν τη διαφορά μεταξύ των δύο υλικών. Η νέα έκδοση ξεκίνησε να κυκλοφορεί στην Ινδία και η τιμή της είναι περίπου στα 540 ευρώ. Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε αν το μεταλλικό LG G4 θα κυκλοφορήσει σε άλλες αγορές.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροApple iPhone 6s και iPhone 6s Plus: Ανακοινώνονται στις 9 Σεπτεμβρίου
Επόμενο άρθροLG Nexus 5 (2015): Νέες πληροφορίες λένε πως θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ