Το LG Nexus 5 (2015) είναι θέμα πολλών διαρροών τις τελευταίες βδομάδες και οι φήμες για αυτό είναι πολλές. Σήμερα λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες μιας έμπιστης Νοτιοκορεάτικης πηγής, η συσκευή θα γίνει επίσημη σε έναν μήνα από σήμερα και πιο συγκεκριμένα στις 29 Σεπτεμβρίου.

New-image-of-a-Nexus-5-2015-prototype.jpg

Η πηγή ωστόσο δεν έδωσε καμία πληροφορία για την ημερομηνία ανακοίνωσης του Nexus που θα κατασκευαστεί από την Huawei. Όπως ξέρουμε εδώ και αρκετούς μήνες, φέτος θα δούμε δύο συσκευές Nexus, μία από την LG με οθόνη 5.2 ιντσών και μία από την Huawei με οθόνη 5,7 ιντσών για όσους προτιμούν τα phablets.

Εκτός από το μέγεθος της οθόνης και οι δύο συσκευές φημολογείται ότι θα έχουν ως επί το πλείστον τα ίδια χαρακτηριστικά, με την διαφορά ότι το Huawei Nexu 6 θα είναι πιο ισχυρό σε σύγκριση με αυτό της LG. Λέγεται επίσης ότι θα διαθέτουν έναν αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και θύρα USB Type-C.

Περιττό να πούμε ότι, τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ακόμα, οπότε θα πρέπει να είμαστε όπως πάντα επιφυλακτικοί.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ