Η Samsung απολαμβάνει με άνεση το προβάδισμα που προσφέρεις ο Exynos 7420 στο Galaxy Note 5, ακόμη και χωρίς να είναι overclocked. Αλλά πόσο γρήγορη είναι η συσκευή στην πραγματικότητα; Ταχύτερη από το LG G4 και από το πολύ πιο προσιτό OnePlus 2; Ένα βίντεο λοιπόν δημοσιεύτηκε και δείχνει ένα speedtest των συσκευών σε real-life συνθήκες.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Samsung Galaxy Note 5 και το OnePlus 2 έχουν οκταπύρηνο επεξεργαστή και 4GB RAM, ενώ το LG G4 έχει μόνο έξι πυρήνες και 3GB RAM. Όσον αφορά την ανάλυση της οθόνης, τόσο το Note 5 όσο και το G4 είναι QHD (1440×2560), ενώ το OnePlus 2 είναι στα 1080p (1080×1920).

Το LG G4 με αυτά στο μυαλό μας θα πρέπει να τερματίσει τελευταίο, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, εδώ είναι ο λόγος που δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε πάντα τα χαρακτηριστικά στα χαρτιά.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η δύναμη του Exynos είναι πλήρως ορατή κατά την διάρκεια του speedtest και ο downclocked Snapdragon 810 επεξεργαστής του OnePlus 2 δεν φαίνεται πραγματικά πιο γρήγορος από τον Snapdragon 808 του LG G4. Ωστόσο, παρά τις πολύ δυνατές επιδόσεις, ο Touchwiz στο Note 5 έκανε κακή διαχείριση της RAM, με αποτέλεσμα δύο παιχνίδια να φορτώσουν ξανά από την αρχή, ενώ το LG G4 με 1GB λιγότερο και το OnePlus τα κράτησαν στη μνήμη RAM.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.