Οι κάτοχοι του LG G3 σίγουρα περιμένουν την αναβάθμιση σε Android 6.0 Marshmallow με ανυπομονησία και σήμερα έχουμε καλά νέα γι’ αυτούς, καθώς η πολυπόθητη αναβάθμιση φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Η αναβάθμιση πέρασε το στάδιο των δοκιμών και η LG έκανε διαθέσιμο τον ανοιχτό κώδικα της ενημέρωσης.

lg-g3-marshmallow

Η ίδια η αναβάθμιση δεν είναι διαθέσιμη ακόμα, αλλά αναμένουμε να ξεκινήσουν σύντομα οι πρώτες αναφορές από την Πολωνία, όπου η LG συνηθίζει να απελευθερώνει πρώτα τις αναβαθμίσεις της. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως ο κώδικας είναι για τη διεθνή LG D855 έκδοση του LG G3 και συσκευές από παρόχους κινητής τηλεφωνίας ή τοπικές εκδόσεις είναι πολύ πιθανό να αναβαθμιστούν καθυστερημένα.

Το LG G4 έχει ξεκινήσει ήδη να ενημερώνεται σε Marshmallow σε αρκετές χώρες και η αναβάθμιση είχε μέγεθος 1.55GB.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροStar Wars Spoiler Blocker – Η λύση για τα επερχόμενα Spoilers!
Επόμενο άρθροΜετατρέψτε το κινητό σας σε lightsaber και παίξτε το desktop browser game της Google!
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ