Η LG συνεργάζεται με την Google για να φέρει δωρεάν ένα VR headset. Το headset θα είναι σαν το Google Cardboard VR που ανακοίνωσε η Google στο Google I/O 2014. Η LG όμως το παραμετροποίησε λιγάκι.

LG VR (1)

Αρχικά η συσκευή είναι από πλαστικό και όχι από χαρτόνι. Επίσης η συσκευή θα έχει εγκοπές για την ένταση του ήχου όπως επίσης και εγκοπή για το 1W ηχείο της συσκευής.

Πέραν αυτών θυμίζει πολύ το Cardboard VR και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, πράγμα που σημαίνει πως δεν χρειάζεται μπαταρίες ή έξτρα τροφοδοσία, αλλά το θέμα VR καταναλώνει αρκετή μπαταρία, όπως έχουμε δει στο δικό μας Cardboard VR.

LG VR (2)

Δυστυχώς η LG δεν έχει ανακοινώσει ποιες θα είναι οι χώρες στις οποίες θα ισχύει η προσφορά, αλλά αυτό είναι κάτι που θα μάθουμε σύντομα. Πέραν της συσκευής η εταιρία έχει σκοπό να κυκλοφορήσει και ένα VR παιχνίδι με το όνομα Robobliteration.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς σύντομα θα σας δείξουμε το δικό μας Cardboard VR.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.