Αν είστε Star Wars fans και ζείτε στην Ελλάδα, σίγουρα θα γνωρίζετε ότι η πολυαναμενόμενη ταινία Star Wars: The force awakens δεν θα προβληθεί στις 18 Δεκεμβρίου, όπως σε όλον τον κόσμο, αλλά στις 24 Δεκεμβρίου.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει να λάβετε και τις ανάλογες προφυλάξεις για τα επερχόμενα κακόβουλα spoilers που πρόκειται να κατακλύσουν το διαδίκτυο, μόλις γίνει η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας. Εμείς στο Techmaniacs σας έχουμε τη λύση με το Star Wars Spoiler Blocker!

Star Wars Spoiler Blocker

Το Star Wars Spoiler Blocker αποτελεί μια επέκταση για τον Chrome που σκανάρει όποια σελίδα επισκέπτεστε και περιλαμβάνει την φράση Star Wars. Σε περίπτωση που βρεθεί η φράση αυτή, αυτομάτως σας εμφανίζεται ένα warning screen όπως φαίνεται παραπάνω. Αν δεν φοβάστε τις δυσάρεστες εκπλήξεις μπορείτε να επιλέξετε να συνεχίσετε την ανάγνωση.

Το Star Wars Spoiler Blocker το δοκιμάσαμε και μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί μια αρκετά αξιόπιστη λύση. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει την “Δύναμη” να κρύβει τα spoilers από το Facebook και από άλλα κοινωνικά δίκτυα.

Την επέκταση μπορείτε να την κατεβάσετε από το Chrome store.

9 μέρες ακόμα και η Δύναμη μαζί σας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.