Σύμφωνα με έμπιστες εσωτερικές πληροφορίες του Shinobi602, η Sony θα ανακοινώσει τον επόμενο τίτλο της σειράς God of War στην E3 2016 αυτή την εβδομάδα.

God-of-War-Ascension

Ο Shinobi, οι οποίος μέχρι σήμερα έχει ένα πραγματικά καλό ιστορικό διαρροών αποκάλυψε πως ο Kratos θα είναι μέσα στο παιχνίδι και φέτος. Ο Kratos είναι φυσικά ο πρωταγωνιστής όλων των προηγούμενων παιχνιδιών της σειράς, ωστόσο ο Shinobi είπε, ότι ενώ Kratos θα κάνει την επιστροφή του και σε αυτό το God of War, ο ίδιος ίσως να μην είναι πρωταγωνιστής αυτή την φορά.

Το παιχνίδι μπορεί επίσης να μην φέρει τον αριθμό 4, σύμφωνα με τον ίδιο. Τον Απρίλιο, μια μαζική διαρροή αποκάλυψε αλλαγές στο παιχνίδι και έναν νέον σχεδιασμό του Kratos. Η Sony θα βρεθεί στην σκηνή της E3 2016 τα ξημερώματα της 14ης Ιουνίου, όπου θα μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε όλα τα παραπάνω.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροMeizu m3s: Ανακοινώθηκε με οκταπύρηνο και 2GB RAM στα €94 μόνο!
Επόμενο άρθροFrom Software: Δουλεύει πάνω σε τρία παιχνίδια – Bloodborne 2 στα σκαριά;
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ