Σύμφωνα με έμπιστες εσωτερικές πληροφορίες του Shinobi602, η Sony θα ανακοινώσει τον επόμενο τίτλο της σειράς God of War στην E3 2016 αυτή την εβδομάδα.

God-of-War-Ascension

Ο Shinobi, οι οποίος μέχρι σήμερα έχει ένα πραγματικά καλό ιστορικό διαρροών αποκάλυψε πως ο Kratos θα είναι μέσα στο παιχνίδι και φέτος. Ο Kratos είναι φυσικά ο πρωταγωνιστής όλων των προηγούμενων παιχνιδιών της σειράς, ωστόσο ο Shinobi είπε, ότι ενώ Kratos θα κάνει την επιστροφή του και σε αυτό το God of War, ο ίδιος ίσως να μην είναι πρωταγωνιστής αυτή την φορά.

Το παιχνίδι μπορεί επίσης να μην φέρει τον αριθμό 4, σύμφωνα με τον ίδιο. Τον Απρίλιο, μια μαζική διαρροή αποκάλυψε αλλαγές στο παιχνίδι και έναν νέον σχεδιασμό του Kratos. Η Sony θα βρεθεί στην σκηνή της E3 2016 τα ξημερώματα της 14ης Ιουνίου, όπου θα μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε όλα τα παραπάνω.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.