Κατά την διάρκεια των Game Awards 2023, η Santa Monica ανέβηκε στην σκηνή για να μιλήσει για τα σχέδιά της για το franchise του God of War. Εκεί ανακοίνωσε κάτι που θα λατρέψουν όλοι οι φανατικοί της σειράς.

Το God of War Ragnarök αποκτάει το πρώτο του DLC, το God of War Ragnarök Valhalla. Θα επεκτείνει την περιπέτεια του παιχνιδιού και θα κυκλοφορήσει εντελώς δωρεάν για τους κατόχους του παιχνιδιού σε PS4 και PS5.

Μάλιστα δεν θα αργήσει καθόλου, καθώς την επόμενη Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, θα είναι διαθέσιμο για κατέβασμα μέσα από το PS Store.

Σημαντικές λεπτομέριες:

  • Το God of War Ragnarök: Valhalla θα είναι ένας επίλογος των γεγονότων του God of War Ragnarök που ακολουθεί τον Κράτο σε ένα βαθιά προσωπικό και στοχαστικό ταξίδι.
  • Στη Santa Monica Studio προκάλεσαν τους εαυτούς τους να κάνουν κάτι διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο έχουν κάνει στην ιστορία των God of War.
  • Το God of War Ragnarök: Valhalla αναδεικνύει τις μάχες που γνωρίζετε και αγαπάτε από το God of War Ragnarök και τις συνδυάζει με φρέσκα, πρωτότυπα στοιχεία εμπνευσμένα από το είδος των roguelite.
  • Κατά τη διάρκεια κάθε προσπάθειας, θα μαθαίνετε και θα προσαρμόζεστε στις προκλήσεις που σας προσφέρει η Valhalla. Όσα περισσότερα ξεπερνάτε, τόσο περισσότερους πόρους θα κερδίζετε που μπορείτε να διαθέσετε για μόνιμες αναβαθμίσεις που επηρεάζουν τόσο τον Κράτο όσο και την ίδια τη Valhalla.

Προσθήκες θα δούμε και στο gameplay με νέους μηχανισμούς και καινούρια στοιχεία. Φυσικά κυκλοφόρησε και το trailer που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.