Σύμφωνα με το China Daily, δύο Κινέζοι άνδρες με όνομα Wu και Huang θέλουν πάρα πολύ να αγοράσουν το νέο iPhone 6s της Apple. Μέχρι εδώ όλα καλά, απλά οι δύο άνδρες δεν έχουν τα χρήματα για να κάνουν μια τέτοια αγορά. Στον Huang όμως ήρθε μια ιδέα. Να πουλήσουν και οι δύο ένα από τα νεφρά τους για να μαζέψουν τα χρήματα που χρειάζονται για να αγοράσουν το iPhone 6s.

APPLE-IPHONES-6s-650x330

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, ο Wu και ο Huang βρήκαν κάποιον, ο οποίος ήταν πρόθυμος να κάνει αυτήν τη συναλλαγή. Αυτός τους ζήτησε να πάνε πρώτα για εξετάσεις σε ένα νοσοκομείο στο Nanjing, μόνο και μόνο για να βεβαιωθεί ότι τα νεφρά τους λειτουργούν σωστά. Το περασμένο Σάββατο, οι δύο άνδρες πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά αυτός που θα έκανα την συναλλαγή δεν εμφανίστηκε.

Ο Wu έλαβε την απουσία του ως ένα σημάδι να επανεξετάσουν αυτό το παράνομο σχέδιο και έτσι είπε στο φίλο του να αφήσουν το όλο θέμα. Ο Huang αρνήθηκε όμως και ο Wu τον πρόδωσε στις αρχές. Ο Huang έτρεξε μακριά και από τότε είναι εξαφανισμένος.

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο που θέλουν να αγοράσουν το νέο iPhone 6s ή ακόμα και το iPhone 6s Plus, αλλά υπάρχουν καλύτεροι τρόποι για να μαζέψουν χρήματα από το να πουλήσουν μέρος του σώματός τους.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροHuawei Honor 7 Plus: Διέρρευσε με 5.5 ίντσες οθόνη και μεταλλική κατασκευή
Επόμενο άρθροHuawei Nexus 6: Περνάει από το GeekBench με τον Snapdragon 810 και 3GB RAM
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ