Πρόσφατες πηγές δήλωσαν στο Bloomberg πως η Microsoft θα κυκλοφορήσει την επόμενη της κονσόλα, με όνομα Xbox 720, κατά τη διάρκεια των γιορτών του 2013. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε αυτή τη φήμη, αλλά το Bloomberg έχει μια προιστορία να πέφτει ‘μέσα’ στις προβλέψεις του.

Επιπλέον, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η Microsoft δεν έχει ακόμη αποφασίσει πότε θα ανακοινώσει το διάδοχό του Xbox 360 επίσημα. Η εταιρεία φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο για μια ανακοίνωση σε κάποια σχετική εκδήλωση όπως η Electronic Entertainment Expo ή μια ξεχωριστή εκδήλωση, όπου η νέα κονσόλα θα έχει την τιμητική της.
Κανένας εκπρόσωπος της Microsoft δεν ήταν πρόθυμος να σχολιάσει βέβαια αυτή τη φημολογία.

Το επόμενο Xbox της Microsoft μπορεί να μην είναι μόνο μία συσκευή, αλλά ίσως μια διπλή SKU-πλατφόρμα. Αυτό έρχεται να συμπληρώσει παλιότερο άρθρο μας, που ανέφερε την παραγωγή μιας Xbox ταμπλέτας και πιθανόν μιας Xbox Tv.

Η συσκευή αυτή πιθανολογείται ότι θα είναι μια συσκευή”χαμηλού κόστους” σαν εναλλακτική λύση της κονσόλας Xbox 720 και θα επικεντρώνεται στο casual gaming.

 

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.