Σαν σήμερα ένα χρόνο πριν, έφυγε από τη ζωή ο Ροκ Σταρ της πληροφορικής, ο Steve Jobs. Η Apple, τιμάει σήμερα τον ιδρυτή της στην σελίδα της. Εάν επισκεφθείτε το Apple.com θα βρείτε ένα βίντεο αναφορά στον Steve Jobs ακολουθούμενη από μια επιστολή του Tim Cook:

Η επιστολή μεταφρασμένη στα ελληνικά έχει ως εξής:

Μήνυμα από τον Tim Cook

Ο θάνατος του CEO της Apple, Steve, ένα χρόνο πριν, ήταν μία λυπηρή και δύσκολη στιγμή για όλοςυ μας. Εύχομαι όλοι σήμερα να θυμούνται την απίστευτη ζωή του και τους πολλούς τρόπους με τους οποίους έκανε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που έδωσε ο Steve στον κόσμο, ήταν η Apple. Καμία άλλη εταιρεία δεν έχει εμπνεύσει τόση δημιουργικότητα για τους ανθρώπους της, ή έχει θέσει τόσο υψηλά στάνταρντ. Οι αξίες μας, προέρχονται από τον Steve και το πνεύμα του θα αποτελεί πάντα θεμέλιο για την Apple. Έχουμε την ευθύνη και το προνόμιο να συνεχίσουμε την μελλοντική του κληρονομιά, στο μέλλον.

Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για την δουλειά που κάνουμε. Να δίνουμε στους πελάτες μας προϊόντα που λατρεύουν και να ονειρευόμαστε καινούρια που θα τους ευχαριστήσουν στο μέλλον. Είναι ένας πανέμορφος φόρος τιμής στη μνήμη του Steve και όλα εκείνα στα οποία πίστευε.

Τim
 

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.