Οι μηχανικοί της HTC είναι πολύ σίγουροι για την νέα κάμερα που φέρουν τα μοντέλα της σειράς One. Για να είμαστε ειλικρινείς έχουν κάθε λόγο να νιώθουν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.

Η κάμερα του One S μπορεί να χαρακτηριστεί ως άκρως εντυπωσιακή για τις δυνατότητες λήψεων, καθώς όπως υποστηρίζουν πολλοί θα μπορούσε άνετα να αντικαταστήσει και μια τυπική compact ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Πρόκειται στην ουσία για ένα μίγμα λογισμικού και μηχανικών εξαρτημάτων που αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για να υπάρξει πραγματικά ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Τέλος, η ταιβανέζικη εταιρία είναι βέβαιη πως εάν κάποιος προσπαθήσει να κάνει διαχωρισμό εικόνων που πάρθηκαν από μια φωτογραφική κάμερα και αντίστοιχες που έχουν ληφθεί μέσω ενός HTC One X, κανείς δεν θα μπορεί να διακρίνει την διαφορά.

Μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας το σχετικό τεστ.

[via]

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.