Η Google ενεργοποίησε τα Smart Updates στο Play Store όπως μας είχε υποσχεθεί στο Google I/O, ένα μήνα πριν. Αντί λοιπόν να κατεβάζουμε ολόκληρο το apk κάθε εφαρμογής, πλέον θα κατεβαίνουν μόνο τα αρχεία που δεν υπάρχουν ή έχουν αλλάξει σε σχέση με την έκδοση που έχουμε ήδη. Μέχρι στιγμής όταν γίνονται τα update δείχνει το μέγεθος ολόκληρου του αρχείου αλλά θα παρατηρήσετε ότι μόλις πάρει αυτά που χρειάζεται περνάει κατευθείαν στην εγκατάσταση χωρίς να κατέβει ολόκληρο το αρχείο. Οι χρήστες που δεν έχουν αναβαθμίσει ακόμα το Instagram θα μπορέσουν να δουν καθαρά την νέα λειτουργία, καθώς από τα 13ΜΒ της εφαρμογής, κατεβάζει μόνο τα 3ΜΒ.

Αυτή δεν είναι όμως η μοναδική αλλαγή στο Play Store. Χρήστες ανά τον κόσμο αναφέρουν ότι προστέθηκε η επιλογή να βάλλουν περιεχόμενο σε wishlist καθώς και η δυνατότητα εξαργύρωσης giftcards.

Μέχρι στιγμής σε ένα Galaxy S II, ένα Galaxy S IIΙ και ένα HTC Sensation XL δεν έχουμε δει την λειτουργία της wishlist και των giftcards, τα οποία θα έρθουν με την αναβάθμιση στην έκδοση 3.8.15 του Play Store. Tα smart updates δουλεύουν ήδη από την υπάρχουσα έκδοση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.