Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το newsauto, η Huawei έχει ήδη κλείσει συμφωνία με Έλληνα εισαγωγέα, του οποίου το όνομα δεν αποκαλύπτεται. Πρόκειται για έναν όμιλο που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στην Ελληνική αγορά. Στόχος της Huawei να κατακτήσει μεγάλο μερίδιο της αγοράς στην Ευρώπη, ξεκινώντας από την Ελλάδα.

Τα πρώτα αυτοκίνητα της Huawei που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά είναι υβριδικά και ηλεκτρικά, προσφέροντας έναν συνδυασμό υψηλής απόδοσης και χαμηλού κόστους λειτουργίας.

Οι ελάχιστες ταχύτητες που απαιτεί το Cosmote TV

Περιγράφεται ως ο μεγάλος αντίπαλος του Tesla Model 3, το EV Luxeed της Huawei είναι ένα ηλεκτρικό κουπέ, αλλά μοιάζει περισσότερο με έναν τετράθυρο sedan με άκρως premium χαρακτηρα.  Η αυτονομία πλησιάζει τα 700 χιλιόμετρα, θα χρησιμοποιεί το σύστημα έξυπνης οδήγησης ADS 2.0 της Huawei, εξοπλισμένο με LiDAR τοποθετημένο στην οροφή, 11 κάμερες υψηλής ευκρίνειας, 12 ραντάρ υπερήχων και 3 ραντάρ μικροκυμάτων. Όσο για την τιμή, μόλις 25.000 ευρώ.

Να γιατί η πτήση αντίθετα προς την περιστροφή της Γης δεν την επιταχύνει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είναι σαν τον Αύγουστο πέρσι που ερχόταν (ξανά) το huawei σε τιμή σοκ? Θα έρθει μαζί με το Chaos? Η τιμή σοκ είναι σαν του Silence που μέχρι να (μην) έρθει ερχόταν “σε τιμή σοκ 7.500” και τελικά αντί για ηλεκτρικό αυτοκίνητο των 7.500 ευρώ -τιμή σοκ!- μας ήρθε… ηλεκτρικό σκουτεράκι στις 4.000?

    Τα clickbait της συγκεκριμένης ιστοσελίδας δεν έχουν τελειωμό και κακώς αναπαράγετε φήμες από αυτήν…

  2. Και να έρθει σου λέω εγώ σιγά μην αφήσουν τον αντιπρόσωπο να τα δίνει κάτω από 30 χιλιάρικα, σαν να το βλέπω, “32500 με δώρο το P60 pro και 7 χρόνια αναβαθμίσεις ασφαλείας” !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.