Όπως όλοι γνωρίζουμε μια υπηρεσία IPTV όπως αυτή της Cosmote TV έχει μεγάλες απαιτήσεις σε bandwidth προκειμένου να μπορέσει ένας χρήστης να παρακολουθήσει ελεύθερα χωρίς διακοπές. Ποιες όμως είναι οι ελάχιστες ταχύτητες που απαιτεί το Cosmote TV;

Έτσι βρίσκεις με το NFC του smartphone το chip της ταυτότητάς σου

Η streaming υπηρεσία της COSMOTE TV χρησιμοποιεί την τεχνολογία “adaptive streaming”, με την οποία δεν χάνεται η ροή του περιεχομένου, πχ. μίας ταινίας, αλλά μεταβάλλεται η ποιότητα του video, ανάλογα με την ταχύτητα του Internet κάθε στιγμή.

Σφάζονται Cosmote TV και Nova: το Netflix παραμένει στη κορυφή!

Θεωρητικά, μπορείς να κάνεις streaming σε κινητό/tablet από τα 0.5Mbps, και σε μεγάλη οθόνη από τα 2-3 Mbps. Για καλύτερη ποιότητα και Full HD περιεχόμενο, πρέπει να έχεις ταχύτητα στα ~8Mbps. Η streaming υπηρεσία της COSMOTE TV είναι διαθέσιμη μέσω δικτύου οποιουδήποτε παρόχου. Απαιτείται απλά πρόσβαση στο internet. Επιπλέον να τονίσουμε πως η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από οποιοδήποτε μέσο και δεν υπόκειται σε περιορισμούς σχετικούς με το MyInternet και Speedbooster.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ναι, μόνο που αν χρησιμοποιείς το Speed Booster της Cosmote για να βελτιώσεις γενικά την ταχύτητα που θεωρητικά έχεις γιατί την πληρώνεις, τότε το Cosmote TV της τρώει τα 200 (πολύ γενεωδωρα) GB που προσφέρει η Cosmote μηνιαίος σε χρόνο DT.

  2. Εγώ από τη στιγμή πού έβαλα το booster έχω ταχύτητα πάνω από 50 ακόμα και όταν τρώω τα 200gb. Πρώτα είχα χωρίς booster γύρω στα 18.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.