Με τη δωρεάν εφαρμογή NFC tools ο χρήστης μπορεί να δει τα χαρακτηριστικά του chip της νέας ταυτότητας. Όπως όλοι γνωρίζουμε οι νέες ταυτότητες διαθέτουν ένα μικρό ενσωματωμένο τσιπάκι RFID, ώστε η ταυτότητα να είναι μοναδική και να μπορεί να ταυτοποιείται ηλεκτρονικά.

Να γιατί η πτήση αντίθετα προς την περιστροφή της Γης δεν την επιταχύνει!

Το κινητό σου θα πρέπει να έχει NFC, να είναι ενεργοποιημένο για να μπορέσει να διαβάσει την ταυτότητα. Πλησιάζεις τη νέα ταυτότητα κοντά στο κινητό σου έχοντας ανοίξει την εφαρμογή nFC tools που κατέβασες προηγουμένως και θα σου εμφανίσει τα στοιχεία αυτού.

Συγκεκριμένα:

  • Το πρότυπο που χρησιμοποιείται – ISO 14443-4
  • Οι τεχνολογίες ανάγνωσης IsoDep , NFcA
  • Ο σειριακός αριθμός  και πλήθος άλλων στοιχείων

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη εδώ για Android και εδώ για iPhone 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ολα για να μας παρακολουθούν και να μας παίρνουν, τα χρήματα δεν γλυτώνουμε με τίποτα με αυτήν την κακή χρήση, της τεχνολογίας που εφαρμόζουν οι hackers και άλλοι υπανθρωποι.

  2. Οι κυβερνήσεις σε παρακολουθούν και σου παίρνουν τα χρήματα. Οι χάκερς δεν ενδιαφέρονται…

  3. Όλοι μας παρακολουθούν, θέλουν τα λεφτά μας, θέλουν το κακό μας κ όλοι ενδιαφέρονται στο τι κάνουμε, που πάμε, τι τρώμε κ πίνουμε κ τι ώρα κ το βασικότερο πότε πάμε για ύπνο. Εάν έχετε υποψίες για κάτι τέτοιο κ εάν έχετε να κρύψετε κάτι, υπάρχει λύση. Υπάρχουν κάτι κινητά που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, ούτε οθόνη αφής. Έχουν κουμπιά με αριθμούς, κρατάει περισσότερο η μπαταρία τους κ δεν υπάρχει ο φόβος ότι κάποιος θα σας παρακολουθεί. Απλά κ όμορφα

  4. Εγώ λέω ένα πράγμα ενάντια στην παγκοσμιοποίηση πάμε να πολεμήσουμε τώρα είναι ταυτότητες ηλεκτρονικές αύριο μπορεί να είναι κάτι χειρότερο ς από τις ταυτότητες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.