Να και κάτι που δεν περιμέναμε. Τέλος στις δικαστικές διαμάχες για τα επόμενα 10 χρόνια έδωσαν Apple και HTC, υπογράφοντας συμφωνία αδειοδότησης μεταξύ τους.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι δύο εταιρίες ήταν αντιμέτωπες στα δικαστήρια, από το 2012 όταν η Apple μήνυσε την HTC για παραβίαση πατεντών σχετικά με το iPhone. Μέχρι τώρα η Apple συνήθιζε να κερδίζει τα δικαστήρια αυτά με τελευταία την υπόθεση με το One X και το Evo 4G LTE που απαγορεύτηκε η προσωρινά η κυκλοφορία τους.

Σύμφωνα με τις 2 εταιρίες η κίνηση αυτή έγινε για να σταματήσουν οι μεταξύ τους διαμάχες και να επιστρέψουν και οι δύο σε μονοπάτια καινοτομίας.

«Η HTC εκφράζει την ικανοποίηση της για την επίλυση των διαφωνιών της με την Apple ώστε να εστιάσουμε στην καινοτομία αντί για τις διαφορές μας» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της HTC, Peter Chou. Από την άλλη ο Tim Cook είπε πως «Είμαστε ευχαριστημένοι που φτάσαμε σε συμφωνία με την HTC. Θα συνεχίσουμε να είμαστε προσηλωμένοι στην καινοτομία των προϊόντων μας».

Το καλό με αυτή την ιστορία είναι πως θα βλέπουμε περισσότερη καινοτομία και λιγότερες δικαστικές διαμάχες. Τι ωραία που θα ήταν να γινόταν κάτι αντίστοιχο με την Samsung, ε; Μην περιμένετε κάτι τέτοιο όμως, γιατί πιθανότατα δεν θα έρθει ποτέ. Αναρωτιέμαι τώρα εγώ… Συμφωνία αδειοδότησης με την HTC… Μήπως κάτι ετοιμάζει η Apple εναντίον της Samsung; Ο χρόνος θα δείξει…

 

 

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.