Παραγγελίες για το Apple iPhone 5 δέχονται πωλητές στο Taobao, το μεγαλύτερο δίκτυο ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κίνα, εκμεταλλευόμενοι την έντονη φημολογία για την επικείμενη διάθεση του νέου κινητού τηλεφώνου της Apple, την αυξημένη ζήτηση για προϊόντα Apple στην Κίνα και την σχετικά πενιχρή προσφορά.

Επιπλέον, οι πωλητές δίνουν τεχνικά χαρακτηριστικά, κοστολογούν το iPhone 5 στα 6.999 γουάν (περίπου 898 ευρώ) και ζητούν προκαταβολικά είτε όλο το ποσό είτε, τουλάχιστον 1.000 γουάν. Προτιμούν όμως να διατηρούν τις επιφυλάξεις τους για την ημερομηνία κυκλοφορίας και κάποιοι δέχονται παραγγελίες αφήνοντας τους ενδιαφερόμενους να στοιχηματίσουν εάν το ένα ή το άλλο τεχνικό χαρακτηριστικό θα υπάρχει στο iPhone 5.

Το smartphone της Apple που θα διαδεχτεί το iPhone 4S φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο και εικάζεται ότι θα έχει τουλάχιστον μεγαλύτερη οθόνη και νέες λειτουργίες στην υπηρεσία αναγνώρισης φωνητικών εντολών, Siri. Ωστόσο, τίποτα απολύτως δεν έχει επιβεβαιωθεί, κατά την συνήθη πρακτική της Apple, ούτε ακόμα και η επωνυμία iPhone 5.

Τον τελευταίο καιρό, φουντώνουν οι φήμες και για το “iPad mini”, μια έκδοση του δημοφιλούς iPad με μικρότερη οθόνη από τις 9,7 ίντσες, ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση του Nexus 7, ενός tablet με οθόνη 7” κατασκευασμένο από την Asus για λογαριασμό της Google.

Το Reuters μεταδίδει ότι η ζήτηση για προϊόντα της Apple στην Κίνα είναι τόσο μεγάλη που είναι πολλοί εκείνοι που προτιμούν να αγοράζουν iPhone και iPad που έχουν εισαχθεί λαθραία ή στην μαύρη αγορά από όσους εξασφάλισαν κάποια περιμένοντας επί ώρες στις ουρές έξω από τα πέντε μοναδικά καταστήματα της Apple στην χώρα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.