Η Nokia ενημέρωσε σήμερα τους επενδυτές της, ότι το κομμάτι της εταιρίας που ασχολείται με τις συσκευές και τις υπηρεσίες απέφερε αποτελέσματα “καλύτερα από το αναμενόμενο” για το 4ο τρίμηνο του έτους. Πιο συγκεκριμένα, 4,4 εκατομμύρια συσκευές Lumia κατάφερε και πούλησε η φιλανδική εταιρία, ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο που πούλησε το 2011 στο αντίστοιχο τρίμηνο, και κατά 1,5 εκατομμύρια το 3ο τρίμηνο του 2012. Αυτό το τρίμηνο κλείνει ένα έτος κυκλοφορίας η επωνυμία Lumia, από τότε που βγήκε στην αγορά το Lumia 800, έχοντας πουλήσει συνολικά 14,3 εκατομμύρια συσκευές έως σήμερα.

Στις άλλες κατηγορίες, η Nokia πούλησε 9,3 εκατομμύρια συσκευές Asha και μόλις 2,2 εκατομμύρια συσκευές Symbian, για το 4ο τρίμηνο, με αρχικές ενδείξεις οριακού κέρδους για το κομμάτι συσκευών και υπηρεσιών της εταιρίας, καταρρίπτοντας τις αρνητικές προβλέψεις της Nokia για το 4ο τρίμηνο.

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.