Θέλεις απεριόριστο internet χωρίς σταθερό τηλέφωνο; Σε αυτό το άρθρο κάνουμε μια σ´σύντομη αναφορά σε όλες τις επιλογές που έχει ο χρήστης.

Cosmote

Στη Cosmote έχουμε το πρόγραμμα Cosmote Gigamax Unlimited το οποίο μας προσφέρει απεριόριστο internet χωρίς σταθερό και μπορούμε να το τοποθετήσουμε σε μόντεμ. Ο όγκος είναι πραγματικά απεριόριστος μόνο που έχουν τελειώσει όπως γνωρίζεις οι extra SIM σε αυτά τα προγράμματα.

Μια δεύτερη λύση είναι να ενεργοποιήσεις το  Cosmote Double Play SIM Unlimited 4G /5G που προσφέρει και σταθερό όλα όμως μέσω δικτύου κινητής . Η κατανάλωση που επιτρέπεται είναι μέχρι 400GB και μετά οι ταχύτητες πέφτουν στα 15Mbps.

Vodafone

Η Vodafone όπως και η Cosmote έχει και αυτή το πρόγραμμα Vodafone Red Unlimited το οποίο και αυτό προσφέρει απεριόριστα δεδομένα πραγματικά, όχι όμως και στις  extra SIM που περιορίζεται στα 300GB.

Παράλληλα η Vodafone έχει και πρόγραμμα αποκλειστικά για αυτό το σκοπό, το Vodafone Giga Wi-Fi Unlimited με 300GB όριο και μετά η ταχύτητα πέφτει στα 12Mbps. Δεν περιλαμβάνει σταθερή γραμμή, όπως στο Cosmote Double Play Sim Unlimited.

Nova

Η κατάσταση με τη Nova είναι περίεργη και εξηγώ. Όταν ήμασταν συνδρομητές στο Unlimited είχε όριο στα 2TB βέβαια από εκείνη τη σύνδεση γινόταν και η επικοινωνία με το site μας. Στο τοπικό κατάστημα μας λένε ότι επειδή πολύς κόσμος το ρωτούσε αποφάσισα να το ψάξω και το όριο είναι 1TB. Αναγνώστες του techmaniacs από την άλλη μας ανέφεραν ότι είναι πραγματικά απεριόριστο το Unlimited All. Σε κάθε περίπτωση η Nova αναφέρει:

Τα διαθέσιμα GB είναι πραγματικά απεριόριστα για χρήση εντός Ελλάδος.

Επιπλέον ισχύουν για πλοήγηση που γίνεται κατά την περιαγωγή στην Ε.Ε. (Ζώνη Ε.Ε.) χωρίς επιπλέον χρέωση  και ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 53GB.

Δεν ισχύουν για πλοήγηση που γίνεται κατά την περιαγωγή σε χώρες του υπόλοιπου κόσμου (Ζώνες A-E).

Η εταιρεία παράλληλα έχει τα εξής προγράμματα

 •  Mobile Home Internet 4G με 25 ευρώ το μήνα και 200GB μετά το πέρας των οποίων πέφτει στα 6Mbps.
 • Mobile Home Internet 5G με 45 ευρώ το μήνα και 200GB μετά το πέρας των οποίων η ταχύτητα πέφτει στα 12Mbps.
 • Mobile Internet on the Go: με 25 ευρώ το μήνα και 200GB μετά την κατανάλωση των οποίων η ταχύτητα πέφτει στα 6Mbps.

Το τελευταίο είναι φθηνότερο επειδή δίνει φθηνότερο modem.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. οντως κλειδωνει το Cosmote Double Play SIM Unlimited 4G /5G αν αλλαξεις τοποθεσια πχ απο μια πολη σε αλλη;

 2. Double Play Sim μετά τα 400GB κάνει κόφτη στα 50 κι όχι 25. Το ίδιο και στο Speedbooster.
  Το Double Play Sim δουλεύει σε όλη την Ελλάδα όπου κι αν το πας. Δεν δουλεύει στο εξωτερικό γιατί είναι κλειστό το Roaming.

 3. δεν μας λες ομως αν αλλαξει τοποθεσια το ρουτερ οτι διακοπτεπται η συνδεση ,αυτο που το γραφει;

 4. ξερεις γιατι σου το ρωτησα γιατι το εχουμε στο χωριο και ηθελα να το παρω για λιγες μερες σε αλλη πολη ,οπως και να εχει ευχαριστω για την απαντηση ,ευχομαι καλο πασχα στην συντακτικη ομαδα σας και παντα με πολυ περισσοτερα post καθε μερα 🙂

 5. Βαλάντη καλημέρα. Μετακόμισα κάπου όπου πρην είχα 100 έπιαναν 45. Τώρα στο καινούργιο μεροσ η σύνδεση είναι ωσ25. Βαρεθικα…..την Νόβα. Το ανλιμιτιντ του αλλ δηλ αυτό με το τσιπακι το σινιστασ σε μια τετια περιπτοση; Ευχάριστο

 6. Εγώ έχω το πρόγραμμα της Vodafone 300 GB Με τιμή τα 19.80 στο χωριό μου κ ορισμένες φορές δεν φτάνουν!!! Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.